Projekt / Ribersborg, Malmö

Uppdragsgivare

Morneon fasad

Utmaningen

Mark yta för plattform

Lösning

Minimera uppställnings yta

Effekt

Nöjd kund med bra projektresultat

Vårt fokus var att underlätta för kund såväl som de boende i området och snabba på arbetet. Genom att segmentera projektet i olika delar och flytta plattformarna istället för att belamra hela huset, slapp vår kund störa de boende i onödan.

Flexibilitet

Plattformarna anpassas efter varje unik balkong med hjälp av utkonsollning. Detta bidrar till att kunden kan arbeta säkert, effektivt och alltid i rätt arbetshöjd.

Effektivitet

I detta projekt användes sidokran för att enkelt transportera material från marken upp till arbetsplattformen. Kunden hade alltid material och personal i rätt arbetshöjd, inga justeringar för olika yrkesgrupper behövde göras vilket underlättade planeringen för kunden.

Belamring

Endast de balkongerna som undergick renovering belamrades, när de var klara flyttades plattformen till nästa balkongrad. Detta skapade även en liten etableringsyta på mark. Maskinerna stod även ovan på ett garage som genom ett samarbete med kund kunde lösas genom stämpning.

Boende

Genom att segmentera upp projektet och flytta plattformarna, istället för att belamra hela huset med fast fasadställning kunde kund genomföra ett lyckat projekt. Boende i fastigheten blev extra glada då de endast behövde uppleva en renovering i 1 månad istället för att ha en fasadställning utan för sig under balkongrenovering i 10 månader.

”För oss var det viktigt att ta hänsyn till de boende i fastigheten under projektets gång. Genom noga planering såg vi till att de slapp störas i onödan.”

Andreas Andersson

Projektledare SÄVE

Unika lösningar

Kundunika lösningar för olika projekt, oavsett krav.

”Twin maskinerna är anpassade efter kundens behov. Med både ut konsolning, topp kranar och topp infästning”

Vad behöver du för att öka produktiviteten i ditt projekt?

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Göteborg

Öppettider:
mån-fre: 07:00-16:00

Aröds Industriväg 2
422 43 Hisings Backa

Telefon: 031-761 48 30
E-post: goteborg@savehyr.se

Malmö

Öppettider:
mån-fre: 07:00-16:00

Åvägen 2
232 61 Arlöv

Telefon: 040-631 48 00
E-post: malmo@savehyr.se

Sölvesborg

Öppettider:
mån-fre: 06:30-16:30

Skorpvägen 3
294 39 Sölvesborg

Telefon: 0456-44 48 20
E-post: solvesborg@savehyr.se

Vi är anslutna till ID06 - Obligatorisk ID- och närvaroredovisning. Genom föranmälan, obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Syftet med ID06 är framför allt att försvåra ekonomisk brottslighet samt att stärka den sunda konkurrensen.