Projekt / Staffanstorp

Uppdragsgivare

Staffanstorp

Utmaningen

Färdigställ markarbete enligt tidplan

Lösning

SC5000 med murarkonsoller

Effekt

Färdigställt innan utsatt tid

Vårt fokus var att ta fram en genomarbetad projektplan för att underlätta kundens arbete och snabba på projektets tak- och murarbete. Lösningen levererades och gav optimal effekt. Genom att kombinera både SC4000 maskiner och SC5000 maskiner hjälpte vi på SÄVE Hyrmaskiner till att sänka projektets totalkostnad.

Ekonomi

Genom att kombinera både SC4000 maskiner och SC5000 maskiner hjälpte SÄVE Hyrmaskiner att sänka totalkostnaden för kund.

Mark yta

Plattformen belarmar endast den yta där den står förtillfället, jämfört med en fast ställning som tar uppstor yta från första till sista dagen. Detta har gjort att när en maskin är klar med sin fasad del kan markentreprenörden börja färdigställa markytan vilket får stora possitvia effekter för projektet och tidplanen.

Material

Material beställs endast till den fasadyta där arbete pågår med en fasadklättrare. Med delleveranser minskar belamring på viktig arbetsyta vilket sparar tid och plats för alla som är involverade i projektet.

Murarkonsoller

Murarkonsoller skapar bättre arbetsmiljö och blev en positiv upplevelse för murarna. Arbetet blir effektivare och lättare för murarna som hela tiden står i rätt arbetshöjd. Inga kostsamma bomlagsändringar eller justeringar behövs med murarkosoller.

”VI har valt att använda klättrare i detta projektet för att vi ser ekonomiska fördelar, arbetsmiljö fördelar. Framförallt så frigör vi massor ytor efter varje etapp som blir klar, till övriga entreprenörer.”

Johan Magnusson

Platschef

Unika lösningar

Kundunika lösningar för olika projekt, oavsett krav.

Med en genomarbetad projektplan kunde vi på SÄVE underlätta kundens arbete och snabba på projektets process. Genom att kombinera både SC4000 maskiner och SC5000 maskiner hjälpte vi till att sänka projektets totalkostnad.

Oliver Widding, 2019

 

Vad behöver du för att öka produktiviteten i ditt projekt?

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Göteborg

Öppettider:
mån-fre: 07:00-16:00

Aröds Industriväg 2
422 43 Hisings Backa

Telefon: 031-761 48 30
E-post: goteborg@savehyr.se

Malmö

Öppettider:
mån-fre: 07:00-16:00

Åvägen 2
232 61 Arlöv

Telefon: 040-631 48 00
E-post: malmo@savehyr.se

Sölvesborg

Öppettider:
mån-fre: 06:30-16:30

Skorpvägen 3
294 39 Sölvesborg

Telefon: 0456-44 48 20
E-post: solvesborg@savehyr.se

Vi är anslutna till ID06 - Obligatorisk ID- och närvaroredovisning. Genom föranmälan, obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Syftet med ID06 är framför allt att försvåra ekonomisk brottslighet samt att stärka den sunda konkurrensen.